Wat kun je allemaal doen met (lege) verfblikken?

Verfblikken zijn er in allerlei soorten en maten. Hierdoor kunnen ze veel functies vervullen. Helemaal wanneer je ze voorziet van een eigen design. Dat doe je met een originele bedrukking die je zelf uitkiest. Zoals de naam al doet vermoeden zijn verblikken vooral bedoeld om verf in op te slaan. Maar ze zijn nog voor veel meer producten en zelfs etenswaren geschikt.

Kies een verblik met je eigen design

Een verblik die helemaal gepersonaliseerd is, kan een leuk idee zijn voor een cadeau. Helemaal wanneer je er een mooi geschenk in weet te stoppen. Door het blik te laten bedrukken kun je jouw fantasie de vrije loop laten gaan. Je kunt kiezen voor schitterende kleurpatronen of een mooie afbeelding. Het is zelfs mogelijk om een foto op het deksel of de buitenkant te laten plaatsen.

Verblikken laten bedrukken voor de promotie van je bedrijf

Bedrijven kiezen ook graag voor hun eigen verfblikken te laten maken. Het meest voor de hand liggende voorbeeld daarvoor zijn uiteraard schildersbedrijven. Met verfblikken met hun eigen design werken ze meteen aan promotie en naamsbekendheid. Je kunt er bijvoorbeeld het logo van het bedrijf opzetten. Dat kan natuurlijk samen met je bedrijfsnaam of een aansprekende slogan. Branding en naamsbekendheid vergaren zijn tegenwoordig onmisbaar voor een bedrijf met ambitie. Het laten bedrukken van verfblikken is een effectieve en betaalbare manier om dat voor elkaar te krijgen.

Een verfblik gebruiken voor de opslag van producten

Verfblikken zijn stevig en vrijwel onverwoestbaar. Daarom zijn het ideale containers om allerlei producten in op te slaan. Helemaal omdat een verblik ook erg goed afsluit. Je kunt er daarom ook etenswaren in bewaren. Je kunt denken aan koekjes, koffie of pasta. Het is daarbovenop mogelijk om ze keer op keer te gebruiken. Wanneer je ze in je huis hebt staan is het ook geen gek idee om de blikken te voorzien van een aansprekend design.

Comments are closed.